Med jord under naglarna

Med jord under naglarna

Innan jag börjar skriva om dagens eskapader måste jag meddela er att jag från och med idag, med hjälp av min smarta telefon (Jo jag har visst en sådan) skaffat mig en app som gör att jag kan skriva blogginlägg direkt från telefonen. Det är ganska smidigt då jag ofta fotar med den. Jag har en passion att fota med systemkamera men känner att det också blir en press att ta ”snygga” välkomponerade bilder då. Kanske jag kan lägga upp lite mer spontana inlägg med hjälp av den smarta telefonen.

Vilken underbar dag jag har haft idag! Varje millimeter av min kropp värker och jag är helt dammig. Började med att sätta ner några nya plantor jag köpt från plantagen. Fick ett presentkort där när jag fyllde år. Så nu finns det riddarsporre, höstflox, lavendel och gråtimjan i rabatten vid ladan. Hoppas den kombinationen blir bra. Jag anlade också en ny rabatt vid ladan där det växer en fin klematis. Lade massa sten runt om och satte även ner en ny bondpion. Det finns så enorme mycket sten här på gården så jag skulle kunna mura en mindre riddarborg. Efter det gick jag också lös på en annan rabatt vid huset som behövde grävs om och även den fick vacker sten runt sig. Ni förstår kanske nu varför jag är trött? Nu låter det som att jag är en otroligt driven person men idag har jag haft så galet med energi. Det kanske beror på att jobbveckan var lite kortare och att det hänt massa bra saker som jag inte kan avslöja riktigt än. 

Jag och E byggde också en tillfällig trappa av lastpallar upp till farstun idag också. Efter detta tilltag var jag helt slut. Nu är set dags att vila, dricka en öl och njuta av att dagen varit så fruktansvärt glad och energirik. 

Emil och katten Seto var också med ute
Grävde bort jord för att ställa dit pallar till en tillfällig trappa.
Kryddland
Lilla rabatten framför huset. Här ska det bli kryddor.
Chili är också med och hjälper till.
En liten selfie för det ska man väl ha på en blogg? 😉

2 thoughts on “Med jord under naglarna

  1. Allt för att minska prestationsångest är ju kanon! Jag tänker att i land vill man ha fina bilder där syftet är just det och andra gånger är bildens syfte bara stt beskriva något och då duger ju mindre ”perfekta” bilder bra 🙂
    Roligt att du är på gång med bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *